Scan dokumenter, og tilføj dem til appen

1. Lås boksen op ved at indtaste hovedadgangskoden og trykke på Lås op.

Hvis din enhed kører med Android 6.0 eller nyere, understøtter fingeraftryksbekræftelse og har fingeraftryksautentificering er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

2. Tryk på .
  3. Vælg Tag et foto.

Hvis du ser en advarsel, skal du give Kaspersky Password Manager de nødvendige tilladelser.

Kameravinduet åbnes.

At bruge kamerasoftware fra tredjeparter til at tilføje billeder til Kaspersky Password Manager kan være usikkert. Billeder taget ved hjælp af en sådan kamerasoftware vises i enhedens galleri og hackere kan evt. have adgang til dem. Brug kamerasoftware fra tredjeparter på egen risiko.

4. Tag et billede af den første side i dokumentet.
  5. Tryk på Tilføj flere billeder, og gem dem i én PDF-fil i app-vinduet.

Kameravinduet åbnes.

6. Tag et billede af den næste side i dokumentet.
  7. Gentag trin 5 og 6 for alle siderne i dokumentet.
  8. Du kan redigere dokumentets navn og tilføje en kommentar.
  9. Tryk på Gem som PDF.

Det nye dokument vil blive tilføjet til din boks.